Zet je restjes in bloei campagne

Voer samen met andere AVU gemeenten de Zet je restjes in bloei campagne van 19 t/m 23 juni 2023. Hieronder kun je invullen welke materialen je wilt bestellen ter ondersteuning van de campagne.

Wanneer mensen willen laten zien dat ze een wormenhotel in hun huis/schuur/garage hebben staan kunnen ze een bordje in hun tuin plaatsen. Met dit bordje laten ze aan hun buurtbewoners zien dat ze goed bezig zijn met hun gft en inspireren ze wellicht ook anderen om hetzelfde te doen.

Ook koffiedik hoort bij het gft afval. Het kan dus op de composthoop, in het wormenhotel of in de groencontainer. Maar koffiedik heeft daarnaast nog een bijzondere gave: het werkt uitstekend als voedingsbodem voor het groeien van paddenstoelen!

         

Een succesvolle campagne is niet alleen voor inwoners maar ook van inwoners. Met verschillende campagne-elementen kun je inwoners onderdeel maken van de campagnevoering. Bijvoorbeeld met posters die inwoners voor het raam kunnen hangen of stickers voor op hun GFT container.

Hoeveel wormenhotelbordjes wil je bestellen?

Hoeveel oesterzwammenkits wil je bestellen?

Hoeveel container stickers wil je bestellen?

Wat kunnen wij verder voor je betekenen?
De campagne materialen voor GFT, luiers, textiel en duurzame kerst zijn voor alle AVU gemeenten digitaal beschikbaar zonder kosten. Wil je als gemeente ook drukwerk ontvangen, of een uitgebreide campagne voeren? Dan wordt er een campagne op maat gemaakt afhankelijk van het budget dat er beschikbaar is.