Wormenhotel bordje

Ben jij al druk bezig met je wormenhotel? Op deze pagina kun je ook een wormenhotel bordje bestellen. Hiermee laat je zien dat jij goed bezig bent met je GFT-etensresten en inspireer je anderen in de buurt misschien ook wel om ook een wormenhotel te nemen.

Wormenhotel bordje

In onderstaand formulier kun jij een wormenhotel bordje bestellen. Hoe leuk zijn deze bordjes? Zodra je een bordje hebt besteld, sturen wij deze naar jou op. Stuur je een leuke foto van het eindresultaat? Of tag ons op social media @afvalvanutrecht.

Twee handen die een die een bordje vasthouden. Op het bordje staat "Wormenhotel" en daaronder staat "All inclusive" en "open 24/7", daartussen staan 5 sterren. Op de onderste regel staan de woorden: Receptie, was- en strijkservice en compostservice.
Bordje voor bij een Wormenhotel

Zelf een wormenhotel maken?

Wil jij weten hoe je zelf een wormenhotel maakt? Bekijk deze video voor handige tips en ga zelf aan de slag! Een wormenhotel maken is ook super leuk om samen met kinderen te doen. Zo leren kinderen meer over hun afval en zijn ze eventjes lekker bezig.

Wormenhotel bordje bestelformulier

In dit formulier kun je bij ons een wormehotelbordje bestellen! Hiermee laat je zien dat jij goed bezig bent met je GFT-etensresten en inspireer je anderen in de buurt om ook een wormenhotel te nemen.

Ik wil een wormenhotel bordje bestellen(Vereist)
Hoe heet je?(Vereist)
Wat is je adres?(Vereist)